Managementtraining en teambuilding

Komt onderstaande u bekend voor?

Slechte prestaties, gebrek aan onderling vertrouwen en angst voor conflicten zijn enkele van de veelvoorkomende oorzaken waardoor (management)teams niet goed functioneren. Soms leveren ze geen topprestaties omdat er geen duidelijke prioriteiten zijn gesteld. Gebrek aan begrip en onderling vertrouwen ontstaat wanneer teamleden liever zwaktes of missers verbergen in plaats van die met collega’s op te lossen. En maar al te vaak wordt onvoldoende herkend dat conflicten kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten. Dit alles verhindert optimale verkoopprestaties.

Met onze in company training en teambuilding nemen we zulke barrières weg en zorgen we voor doelmatigheid en daadkracht.

Ons trainingsaanbod/werkwijze

 • Speeddaten belangrijkste afdelingen
  • Csm, marketing, logistiek, finance
  • Casebepreking
 • Dagtraining indoor
  • Belbin, natuurlijke aard persoon, privésituatie
  • Leiderschapsstijlen
  • Onbewust naar bewust
  • Apenkooi
  • Case vanuit het bedrijf

Mooie referentie van Sara (Beko Technologies) gekregen. Zij heeft een in-company training gevolgd.

“Afgelopen jaar heb ik een verkooptraining van Ben gevolgd, samen met mijn collega verkopers. Ik vond zijn enthousiaste, directe en heldere aanpak gelijk motiverend. Hij kwam met nieuwe inzichten om een verandering van mind-set te stimuleren bij de collega verkopers. Als marketeer kon ik daar absoluut van profiteren.

Wij hebben ons team en onze persoonlijkheden onder de loep genomen door middel van het toekennen en erkennen van onze persoonlijke eigenschappen en hoe deze eigenschappen in de groep worden gezien.

Hij heeft het voor elkaar gekregen dat wij ons durfde bloot te geven door persoonlijke ervaringen en onze professionele doelstellingen met elkaar te delen. Dit gaf veel inzicht in waar wij in het leven staan. Iets wat voorheen nooit hardop en nooit met elkaar is besproken. Dit gaf ons stof tot nadenken over onze positie in het bedrijf en wie waar naar toe wil in de toekomst.

Ben gebruikte praktijkvoorbeelden om zijn training te ondersteunen en daagde ons uit om anders naar onze manier van werken te kijken. Hij gaf ons opdrachten zowel individueel als in samenwerkingsverband en dit maakte de trainingen levendig, boeiend en stimulerend.

Hij gaf iedereen evenveel aandacht en kon elke collega snel doorgronden. Hij heeft ons op onze kwetsbaarheid op positieve wijze aangesproken en ons geestelijke tools gegeven voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik keek graag uit naar de trainingssessies en kreeg er veel energie van. Zijn passie en enthousiasme evenaarde de mijne, iets wat ik niet veel meemaak! Ik heb heel veel van Ben geleerd, zowel op professioneel niveau, als op persoonlijk niveau.

Wanneer je je processen onder de loep wilt nemen, je werkwijze met andere ogen wilt bekijken en de weg naar betere resultaten wilt begaan, is Ben dé partner voor je.”Cursist van de cursus Verkoop en Acquisitie MKB Cursus en Training: 9. Via springest.
Wat een rust straalt die man uit. Heerlijk om hierdoor getraind te worden. Rust, zelfverzekerd en duidelijke taal. Een aanbeveling aan iedereen voor betreffende training en ongetwijfeld meer.Klein groepje dus bijna 1 op 1. Ben, bedankt!!

Comments are closed.