Evenementen

ACTIVITEIT: Traditionele Ondernemersvaart met de Nellie Lena op 14 april 2023. Meld je aan via de mail of telefonisch. Zie Link voor meer info.

Jack Kriek, Commercieel Manager MKB Rotterdam

Netwerken is een onmisbaar aspect in het zaken doen. Pitchen is een belangrijk onderdeel van netwerken. Je leert in een heel kort tijdsbestek veel collega-ondernemers kennen. Je moet het wel kunnen. Ben Noordermeer is in staat om je in een kort tijdsbestek op een zowel inhoudelijke als leuke manier de fijne kneepjes bij te brengen

Aanbeveling van Lex Bruns, Architect:

Ben Noordermeer heeft mij enorm geholpen met mijn ‘missing link’: sales. Door middel van een korte, gerichte training ben ik nu veel zelfverzekerder op dit vlak en gaat het binnenhalen van opdrachten me een stuk makkelijker af. Ik kan Ben van harte aanbevelen bij eenieder die je vakinhoudelijk niet veel meer hoeft te vertellen, maar die zichzelf beter wil verkopen.

Aanbeveling cursist MKB Cursus en Training masterclass Verkoop & Acquisitie op Springtest: een 9

“Onder leiding van Ben Noordermeer een zeer leerzame dag gehad. Puur op niveau voor onze business, zowel verkoop-binnen en buitendienst. En dan denk je alles te weten, vergeet het maar. Altijd weer tips en trucs voor nieuwe successen.”

Ervaring van een cursist van verkoop en acquisitie MKB Cursus en Training
“Leuke, interessante, praktijkgerichte en informatieve training.
Uitleg van Ben was duidelijk en helder. Hij was rustig en nam zich ook tijd als je nog aanvullende vragen had of over iets nog wat meer uitleg vroeg. Zeker een aanrader”