Teamuitje en teambuilding

Teamuitje:

Wil je een teamuitje organiseren voor je bedrijf? Naast Guidance in Sales heb ik namelijk mijn eigen schip.
De Nellie-Lena, waamee ik ook teamuitjes organiseer voor maximaal 11 personen.

Je kan kiezen of je actief mee wilt doen of gewoon genieten van de vaart en de dag. Natuurlijk kan er voor de lunch, hapje en drankje gezorgd worden. Het programma wordt altijd in overleg samen gesteld.
Boeken kan via de website van de Nellie-Lena of stuur een mail naar ben.noordermeer@guidanceinsales.nl
of bel 06-23436890

Teambuilding:
Wil je een stap verder gaan, dan kan je ook kiezen voor teambuilding. We gaan elkaar die dag ontdekken via Belbin en zijn teamrollen en hoe communiceer je met een ander. Kortom , begrip voor elkaar kweken en barrières weg nemen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je actief mee vaart en helpt en we gaan aan de slag met teamspelletjes.

Dit is maatwerk. Voor een offerte kan je mailen naar ben.noordermeer@guidanceinsales.nl of bellen naar 06-23436890.

Mooie referentie van Sara (Beko Technologies) gekregen. Zij heeft een in-company training gevolgd.

Afgelopen jaar heb ik een verkooptraining van Ben gevolgd, samen met mijn collega verkopers. Ik vond zijn enthousiaste, directe en heldere aanpak gelijk motiverend. Hij kwam met nieuwe inzichten om een verandering van mind-set te stimuleren bij de collega verkopers. Als marketeer kon ik daar absoluut van profiteren.

Wij hebben ons team en onze persoonlijkheden onder de loep genomen door middel van het toekennen en erkennen van onze persoonlijke eigenschappen en hoe deze eigenschappen in de groep worden gezien.

Hij heeft het voor elkaar gekregen dat wij ons durfde bloot te geven door persoonlijke ervaringen en onze professionele doelstellingen met elkaar te delen. Dit gaf veel inzicht in waar wij in het leven staan. Iets wat voorheen nooit hardop en nooit met elkaar is besproken. Dit gaf ons stof tot nadenken over onze positie in het bedrijf en wie waar naar toe wil in de toekomst.

Ben gebruikte praktijkvoorbeelden om zijn training te ondersteunen en daagde ons uit om anders naar onze manier van werken te kijken. Hij gaf ons opdrachten zowel individueel als in samenwerkingsverband en dit maakte de trainingen levendig, boeiend en stimulerend.

Hij gaf iedereen evenveel aandacht en kon elke collega snel doorgronden. Hij heeft ons op onze kwetsbaarheid op positieve wijze aangesproken en ons geestelijke tools gegeven voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik keek graag uit naar de trainingssessies en kreeg er veel energie van. Zijn passie en enthousiasme evenaarde de mijne, iets wat ik niet veel meemaak! Ik heb heel veel van Ben geleerd, zowel op professioneel niveau, als op persoonlijk niveau.

Wanneer je je processen onder de loep wilt nemen, je werkwijze met andere ogen wilt bekijken en de weg naar betere resultaten wilt begaan, is Ben dé partner voor je.

Cursist van de cursus Verkoop en Acquisitie MKB Cursus en Training: 9. Via springest.

Wat een rust straalt die man uit. Heerlijk om hierdoor getraind te worden. Rust, zelfverzekerd en duidelijke taal. Een aanbeveling aan iedereen voor betreffende training en ongetwijfeld meer.Klein groepje dus bijna 1 op 1. Ben, bedankt!!

Aanbeveling van Lex Bruns, Architect:

Ben Noordermeer heeft mij enorm geholpen met mijn ‘missing link’: sales. Door middel van een korte, gerichte training ben ik nu veel zelfverzekerder op dit vlak en gaat het binnenhalen van opdrachten me een stuk makkelijker af. Ik kan Ben van harte aanbevelen bij eenieder die je vakinhoudelijk niet veel meer hoeft te vertellen, maar die zichzelf beter wil verkopen.

Aanbeveling cursist MKB Cursus en Training masterclass Verkoop & Acquisitie op Springtest: een 9

“Onder leiding van Ben Noordermeer een zeer leerzame dag gehad. Puur op niveau voor onze business, zowel verkoop-binnen en buitendienst. En dan denk je alles te weten, vergeet het maar. Altijd weer tips en trucs voor nieuwe successen.”

Ervaring van een cursist van verkoop en acquisitie MKB Cursus en Training
“Leuke, interessante, praktijkgerichte en informatieve training.
Uitleg van Ben was duidelijk en helder. Hij was rustig en nam zich ook tijd als je nog aanvullende vragen had of over iets nog wat meer uitleg vroeg. Zeker een aanrader”