Verkooptrainingen

Het succes van sales is afhankelijk van vele factoren, waaronder de salesmedewerker zelf. Daarom biedt Guidance in Sales ook verschillende trainings- en coachingtrajecten aan. Vanzelfsprekend stemmen we die af op uw specifieke behoefte.

Esther Valk van Transitiefocus:

Ben heeft een prettige en simpele manier om snel de belangrijke informatie boven tafel te krijgen. Zijn training is maatwerk en geeft handvatten om er direct mee aan de slag te gaan. Hands-on sales: dat werkt.

Aanbeveling van Lex Bruns, Architect:

Ben Noordermeer heeft mij enorm geholpen met mijn ‘missing link’: sales. Door middel van een korte, gerichte training ben ik nu veel zelfverzekerder op dit vlak en gaat het binnenhalen van opdrachten me een stuk makkelijker af. Ik kan Ben van harte aanbevelen bij eenieder die je vakinhoudelijk niet veel meer hoeft te vertellen, maar die zichzelf beter wil verkopen.

Aanbeveling cursist MKB Cursus en Training masterclass Verkoop & Acquisitie op Springtest: een 9

“Onder leiding van Ben Noordermeer een zeer leerzame dag gehad. Puur op niveau voor onze business, zowel verkoop-binnen en buitendienst. En dan denk je alles te weten, vergeet het maar. Altijd weer tips en trucs voor nieuwe successen.”

Ervaring van een cursist van verkoop en acquisitie MKB Cursus en Training
“Leuke, interessante, praktijkgerichte en informatieve training.
Uitleg van Ben was duidelijk en helder. Hij was rustig en nam zich ook tijd als je nog aanvullende vragen had of over iets nog wat meer uitleg vroeg. Zeker een aanrader”