Marketing helicopterview

Een totaaloverzicht hebben van de effectiviteit van al uw activiteiten is voor een ondernemer een must. Guidance in Sales helpt u via marketingconsultancy zo’n helicopterview te verkrijgen. Welke middelen zet u in om de producten en/of diensten onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroepen? En is dat allemaal goed op elkaar afgestemd? Wij zorgen voor de passende antwoorden, ook voor Storybuilding, Social Media, Storytelling en Salespresentaties.

Daarnaast is het als bedrijf tegenwoordig belangrijk om een goede Customer Journey te hebben. Wij kunnen uw bedrijf en medewerkers helpen om een goede Customer Journey te maken en touchpoints te benoemen. In de training leggen we de verschillende fases uit, geven informatie en gebruik van de verschillende Social Media zoals LinkedIn, Facebook etc..

Werkwijze:

Om een goed inzicht te hebben in uw bedrijf doen we altijd een intakegesprek om ons goed voor te bereiden en in te leven in uw bedrijf en branche. Daarna gaan we u of uw medewerkers helpen om een Customer Journey te maken en in te vullen.

Hieronder een voorbeeld van onze werkwijze:

 • Speeddaten met de belangrijkste afdelingen zoals marketing en sales.
 • Gesprek met de Marketingmanager en Salesmanager.
 • Training intern: 1 dag, onderwerpen zijn Storybuilding, Customer Journey, Acquisitie online en Content etc.
 • Training intern: 1 dag
  • 1/2 dag LinkedIn
  • 1/2 dag Facebook, Instagram etc

Waar wij ook nog mee kunnen helpen:

 

 • 360 graden
  • Media above the line / under the line / Social Media
 • Timings
  • Producten en media op elkaar afgestemd?
 • Merkuitstraling
  • Verpakkingen en media moeten een juiste boodschap geven

Wolf Milieu Consult, Consultant:

Ben Noordermeer heeft mij geholpen met het opzetten van mijn marketingplan. Hij heeft mij geholpen met het formuleren van mijn visie, missie, unique sellingpoint en unique buyingpoint. Door zijn analyse kan ik gerichter naar buiten treden.

Aanbeveling van Lex Bruns, Architect:

Ben Noordermeer heeft mij enorm geholpen met mijn ‘missing link’: sales. Door middel van een korte, gerichte training ben ik nu veel zelfverzekerder op dit vlak en gaat het binnenhalen van opdrachten me een stuk makkelijker af. Ik kan Ben van harte aanbevelen bij eenieder die je vakinhoudelijk niet veel meer hoeft te vertellen, maar die zichzelf beter wil verkopen.

Aanbeveling cursist MKB Cursus en Training masterclass Verkoop & Acquisitie op Springtest: een 9

“Onder leiding van Ben Noordermeer een zeer leerzame dag gehad. Puur op niveau voor onze business, zowel verkoop-binnen en buitendienst. En dan denk je alles te weten, vergeet het maar. Altijd weer tips en trucs voor nieuwe successen.”

Ervaring van een cursist van verkoop en acquisitie MKB Cursus en Training
“Leuke, interessante, praktijkgerichte en informatieve training.
Uitleg van Ben was duidelijk en helder. Hij was rustig en nam zich ook tijd als je nog aanvullende vragen had of over iets nog wat meer uitleg vroeg. Zeker een aanrader”