Sales-activiteiten

Guidance in Sales is breed inzetbaar. Naast het trainen en coachen van individuele ondernemers, managers, MT’s en teams van medewerkers, bieden we nog een aantal andere diensten om bedrijven te helpen optimaal te functioneren en te renderen.

Salesconsultancy en Interim Manager (Sales)

Met deze dienst kunnen vraagstukken opgelost worden m.b.t. bijv. de salesorganisatie, offertes, merkensplitsing, hoe diensten en merken te verkopen en trainingen t.b.v. implementatie (gebruik CRM-systeem) hiervan. Workshops accountmanagement en projectverkoop zijn ook mogelijk via deze dienst.

 

Interim accountmanager

Heeft u tijdelijk behoefte aan versterking door een ervaren accountmanager? Bijvoorbeeld omdat uw eigen accountmanager voor een langere tijd ziek is of omdat u hulp nodig heeft om de start van uw bedrijf wat extra kracht bij te zetten. Bel ons.

 

Merchandising

De manier waarop u als winkelier uw schappen heeft verdeeld en ingericht, is van cruciaal belang voor een succesvolle verkoop. Guidance in Sales controleert uw schappen en zorgt waar nodig voor kleine schapwissels.

 

Mystery shopping

Misschien bent u niet altijd in staat om na te gaan hoe de klanten in uw winkels worden behandeld. Of wellicht bent u gewoon benieuwd naar hoe ze de bediening ervaren. Schakel dan de mystery shopper van Guidance in Sales in en u komt het haarfijn te weten.

 

Standbemanning

Bent u binnenkort standhouder op een beurs en kunt wel wat professionele versterking gebruiken? Dan bent u bij Guidance in Sales aan het juiste adres.

 

Harry te Riele Transitiefocus:

Ben heeft in enkele sessies mijn optreden tijdens acquisitiegesprekken blijvend en ten gunste beïnvloed. Ja ik zou hem zeker aanbevelen.

Aanbeveling van Lex Bruns, Architect:

Ben Noordermeer heeft mij enorm geholpen met mijn ‘missing link’: sales. Door middel van een korte, gerichte training ben ik nu veel zelfverzekerder op dit vlak en gaat het binnenhalen van opdrachten me een stuk makkelijker af. Ik kan Ben van harte aanbevelen bij eenieder die je vakinhoudelijk niet veel meer hoeft te vertellen, maar die zichzelf beter wil verkopen.

Aanbeveling cursist MKB Cursus en Training masterclass Verkoop & Acquisitie op Springtest: een 9

“Onder leiding van Ben Noordermeer een zeer leerzame dag gehad. Puur op niveau voor onze business, zowel verkoop-binnen en buitendienst. En dan denk je alles te weten, vergeet het maar. Altijd weer tips en trucs voor nieuwe successen.”

Ervaring van een cursist van verkoop en acquisitie MKB Cursus en Training
“Leuke, interessante, praktijkgerichte en informatieve training.
Uitleg van Ben was duidelijk en helder. Hij was rustig en nam zich ook tijd als je nog aanvullende vragen had of over iets nog wat meer uitleg vroeg. Zeker een aanrader”